Zaken Maken
Image default
E-commerce

Bedrukte tape

Op maat bedrukte tape is verkrijgbaar bij verschillende bronnen, waaronder 123 bedrukte tape. De tape is meestal gemaakt van polypropyleen of PVC en wordt geleverd op rollen van 110 yard. Het kan worden aangepast met illustraties om in slechts één beweging een sterke band te creëren. Prijzen voor op maat bedrukte tape variëren afhankelijk van de leverancier en het aantal gebruikte kleuren.

 

Tape is een lange, smalle strook stof, papier of plastic met een klevend oppervlak dat wordt gebruikt om items af te dichten, te binden of aan elkaar te bevestigen. Er zijn veel soorten tape beschikbaar, waaronder Scotch Magic Tape, Antislip & Grip Tapes, Schilderstape, Verpakkingstape, Elektrotape, Afplaktape, Gipsplaat Tape, aluminium ventilatietape en tapijttape.

Om een ​​meetlint te gebruiken, haakt u eerst het eindlipje aan een uiteinde van het te meten item of de ruimte. Trek vervolgens de tape uit totdat u het andere uiteinde bereikt en voer een meting uit. Om de lengte te bepalen, telt u de stappen op de tape op. 
Op maat bedrukte tape met een logo is verkrijgbaar bij diverse retailers, zoals 123 bedrukte tape. Deze retailers bied op maat bedrukte tape in verschillende materialen, met de mogelijkheid om te personaliseren met artwork of een logo.

 

Op maat bedrukte tape kan op verschillende manieren worden ontworpen, waaronder 3D-ontwerpen, witte of doorzichtige tape, gegomde tape, polypropyleen tape en vinyltapes. Deze ontwerpopties maken een scala aan aanpassingen mogelijk om aan de behoeften van elk bedrijf te voldoen. Ontwerpopties voor op maat bedrukte tape omvatten tapes met alleen een logo, 3D-ontwerpen, sjablonen, gerecycleerd papier gegomde papieren tape met een kraftpapier of witte basis, en kleurkeuzeopties.

 

https://www.123bedruktetape.nl/