Zaken Maken
Image default
Telecommunicatie

De digitale transformatie van uw onderneming met Microsoft SQL en Azure

Welkom bij NEWMINDS Systems ICT – het epicentrum van technologische excellentie in Hengelo. Hier werken dagelijks toegewijde ICT’ers die de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van ICT-systemen waaborgen. Onze kracht schuilt niet alleen in geavanceerde technologieën, maar ook in onze mensen; een toegewijd en bekwaam team van ICT-experts die zich onvermoeibaar inzetten om te verzekeren dat uw bedrijfsvoering soepel en zonder technische haperingen verloopt. Bij NEWMINDS Systems is uw ICT in vertrouwde en capabele handen. Welkom bij de toekomst van betrouwbare bedrijfstechnologie.

Voordelen werkplek online in de cloud

De cloud is niet langer een buzzword, maar een integraal onderdeel van moderne bedrijfsvoering. Als u overweegt uw werkplek online te verplaatsen, zijn hier enkele voordelen:

 

 • Flexibiliteit: Werk vanaf elke locatie en op elk apparaat. Ideaal voor teams die op afstand werken.
 • Schaalbaarheid: Groei zonder grote initiële investeringen in infrastructuur. Betaal alleen voor wat u gebruikt.
 • Veiligheid: Cloud providers, zoals Microsoft Azure, bieden geavanceerde beveiligingsmaatregelen die vaak beter zijn dan lokale oplossingen.
 • Automatische Updates: Geniet van de nieuwste software- en beveiligingsupdates zonder extra kosten of inspanningen.

Waarom uitvoerige ICT Scan geen kwaad kan

Het technologielandschap verandert snel en het is essentieel dat uw bedrijf bij blijft. Een grondige ICT scan kan:

 • Risico’s Identificeren: Vind potentiële beveiligingslekken voordat ze een probleem worden.
 • Efficiëntie Verhogen: Ontdek tools en processen die uw werkprocessen kunnen verbeteren.
 • Kosten Besparen: Identificeer overbodige systemen en software die u kunt elimineren.

Met de ICT scan van NEWMINDS systems brengen we de kwetsbaarheden en verbetermogelijkheden van uw IT in kaart. Deze scan is volledig kosteloos. Eén van onze ICT experts komen dan graag bij u langs om alles te inventariseren zodat we naar aanleiding daarvan een goed plan opstellen.

Wat is Microsoft SQL?

Microsoft SQL Server is een relationeel databasesysteem ontwikkeld door Microsoft. Het biedt een oplossing voor het opslaan, ophalen en manipuleren van gegevens in bedrijven. Dankzij de integratie met andere Microsoft-producten, zoals Azure en Office 365, is het een krachtig hulpmiddel voor gegevensbeheer voor bedrijven van elke grootte.

Zit u daarom met een wens om een goed werkend databasesysteem op te tuigen binnen uw organisatie? NEWMINDS systems heeft veel ervaring met Microsoft sharepoint en Microsoft Dynamics – Business. Hiermee kunnen we nagenoeg een geheel maatwerk database systeem opzetten voor uw organisatie dat naadloos aansluit aan uw ERP software.

De noodzaak van Backup Office 365 of Microsoft 365

Denkt u dat uw gegevens veilig zijn omdat ze in de cloud staan? Denk nog eens na. Hoewel backup Microsoft 365 veiligheidsmaatregelen biedt, bent u nog steeds verantwoordelijk voor uw gegevens. Back-ups zijn essentieel om:

 • Gegevensverlies te voorkomen: Of het nu gaat om per ongeluk verwijderde items of kwaadaardige aanvallen, back-ups zorgen ervoor dat uw gegevens veilig zijn.
 • Snel Herstel: In het geval van een ramp kunt u snel weer aan het werk met minimale downtime.
 • Revisie herstel: Snel een vorige versie kunnen terugzetten van een bestand of gehele map? Het kan dankzij de slimme revisiebeheer van Microsoft 365.

Microsoft Azure tegen minimale kosten

Microsoft Azure is een uitgebreid cloud-platform dat een breed scala aan diensten en mogelijkheden biedt aan bedrijven van elke omvang. Hier zijn 10 voorbeelden van de kernmogelijkheden:

 1. Virtuele Machines: Draai Windows- of Linux-gebaseerde virtual machines (VM’s) in de cloud, wat flexibiliteit en schaalbaarheid biedt voor uw applicaties.

 2. Dataopslag: Gebruik Azure Blob, Table, Queue en File Storage voor flexibele opslagoplossingen, variërend van ongestructureerde data tot relationele databases.

 3. Webhosting: Host webapplicaties met Azure App Service, ondersteund door auto-scaling en integratie met populaire programmeertalen.

 4. AI en Machine Learning: Maak gebruik van Azure Machine Learning Studio en andere AI-tools om geavanceerde modellen te ontwikkelen en te implementeren.

 5. Analyse: Verzamel, bewaar en analyseer data op grote schaal met diensten zoals Azure Data Lake, HDInsight en Azure Synapse Analytics.

 6. DevOps: Integreer ontwikkelings- en operationele taken met Azure DevOps Services om de softwarelevering te versnellen.

 7. Beveiliging: Gebruik Azure Security Center voor geavanceerde bedreigingsdetectie en beveiligingsbeheer van uw cloudresources.

 8. IoT (Internet of Things): Verbind en beheer miljarden IoT-apparaten met Azure IoT Hub.

 9. Blockchain: Ontwikkel blockchain-oplossingen met Azure Blockchain Workbench voor verhoogde transparantie en beveiliging in transacties.

 10. Integratie: Verbind cloud- en on-premises applicaties met Azure-integratiediensten zoals Logic Apps en Azure Service Bus.

Kortom Microsoft Azure biedt een scala aan diensten, wat ook betekent dat de kosten kunnen variëren. Maar hoe zorgt u ervoor dat u niet te veel betaalt?

 • Optimaliseer Resources: Zorg ervoor dat u alleen betaalt voor wat u echt nodig heeft.
 • Houd Toezicht op Uitgaven: Maak gebruik van kostenbeheertools om uw uitgaven in de gaten te houden.
 • Vraag Deskundig Advies: Een specialist kan u helpen de beste oplossing voor uw behoeften te vinden.

Wilt u ervoor zorgen dat u het beste uit Microsoft Azure haalt tegen lage kosten en zonder uw budget te overschrijden? Vraag vandaag nog een offerte aan bij NEWMINDS Systems in Enschede, Hengelo en Almelo en laat ons uw gids zijn in de digitale transformatie van uw bedrijf!

https://www.newmindssystems.nl/