Zaken Maken
Image default
Auto-industrie

Fleet management op orde met GPS tracker auto

Uw auto maakt een belangrijk deel uit van uw dagelijkse routine. Naar werk, naar huis, naar het kinderdagverblijf, het restaurant of vrienden. En als het goed is, weet u precies waar de auto is: waar u hem heeft geparkeerd. Maar wat nou als het voertuig daar niet meer staat? Met de GPS tracker auto bent u altijd op  de hoogte van de laatste locatie maar is er veel meer mogelijk waarmee u kunt voorkomen dat u van een koude kermis thuiskomt.

GPS tracker auto

Alles is verbonden tegenwoordig. Met de vriendenzoeker op iPhone weet je wanneer je partner thuiskomt, of je iPad is, verlichting gaat aan op het moment dat je de voordeur opendoet en zelfs de verwarming kent je hele dagelijkse schema’s. En daar is dan de GPS tracker auto. Een systeem dat voor veel mensen nog niet zo bekend is, maar heel veel mogelijkheden biedt. Altijd de laatste locatie van je auto, maar ook locaties in het verleden. Handig als u een boete wilt controleren bijvoorbeeld. Maar er is veel meer mogelijk.

Car tracker

Denk daarbij aan ritregistratie, om kilometers te declareren aan uw werkgever of aan de Belastingdienst aan te tonen dat u geen bijtelling hoeft te betalen. Maar ook voor veiligheid is een car tracker ideaal. Van diefstalmelding tot sabotagemelding en van snelheidsmelding tot veiligheidszone. Het is allemaal mogelijk. En dat hoeft helemaal niet veel te kosten. Een degelijke cartracker heeft u al in huis voor nog geen €80. En installeert u helemaal zelf in de auto door middel van plug en play.

Fleet management

Grotere organisaties investeren ook steeds meer in GPS tracking. Als onderdeel van het fleet management systeem. Hierbij moet je denken aan een oplossing die meerdere auto’s tegelijkertijd kan tonen, rapportages per dag, week of maand kan laten sturen maar ook meerdere bestuurders per auto mogelijk maakt. Fleet management is de oplossing om grip te krijgen en te houden op uw wagenpark.

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/auto/