Zaken Maken
Image default
Consumptiegoederen en diensten

Een hoofdtelefoon huren voor je silent disco

Een hoofdtelefoon voor een Silent Disco huren is een logische keuze als je een besloten feest organiseert of eenmalig een silent disco als bedrijfsfeest aanbiedt. Wist je dat er verschillende soorten hoofdtelefoons voor een silent disco zijn om uit te kiezen? Je kunt bijvoorbeeld alleen de hoofdtelefoon huren en daarbij uitgebreide instructies krijgen over hoe je deze moet instellen. Als je geholpen wilt worden met het opzetten van de apparatuur, huur dan een silent disco met een gekwalificeerde technicus die alle apparatuur persoonlijk zal leveren en instellen. Hij of zij zal ook iedereen instrueren hoe de apparatuur werkt. Deze keuze is natuurlijk duurder dan de eerste optie maar voor veel mensen is de extra uitgave gerechtvaardigd.

De hoofdtelefoon beheren

Vergis je niet: een silent disco huren is best duur, zowel als je alleen de hoofdtelefoons huurt of ook een zender. Het kan kostbaar zijn als er meerdere hoofdtelefoons sneuvelen of verdwijnen bij de silent disco van je bedrijf. Hoe voorkom je zo’n situatie? Om te beginnen mag je een restitueerbare borg voor de hoofdtelefoon vragen aan je collega’s op het werk. Een andere optie is om een ​​identiteitsbewijs te vragen en deze voor de duur van het feest te bewaren. Daarnaast kun je borden neerzetten die ondubbelzinnig uitleggen dat de deelnemers persoonlijk aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan de gehuurde hoofdtelefoon.

Zorg voor oplaadpunten en voor de juiste verlichting

De zenders die door een stille disco worden gebruikt om audiosignalen uit te zenden maken gebruik van een RCA-ingang. De draadloze hoofdtelefoon kan worden gevoed met conventionele of oplaadbare AAA-batterijen. Je zou niet willen dat de zenders of hoofdtelefoons tijdens het feest uitvallen door een gebrek aan oplaadpunten. Zorg dus dat je er veel laadpalen en stekkerdozen aanwezig zijn op je silent disco. Een andere factor is om goed te kijken naar de verlichting. Een uitgebreide opstelling waarbij de lichten synchroniseren met de muziek is niet praktisch voor het silent disco-evenement van je bedrijf. Dat komt omdat er geen audio in de ruimte hoorbaar is. Misschien wil je proberen samen te werken met een beeldend kunstenaar om je silent disco een meer meeslepend gevoel te geven dankzij podiumverlichting waarvan bekend is dat het de muzikale ervaring verbetert.