Zaken Maken
Image default
Informatiediensten

Data-engineering op Microsoft Azure

De DP-203 is een examen dat je vermogen beoordeelt om gegevensopslag en gegevensbeveiliging te ontwerpen en te implementeren. Het bewaakt en optimaliseert ook de gegevensopslag en gegevensverwerking. Kandidaten voor dit examen moeten ervaring hebben met het integreren en consolideren van gegevens uit een verscheidenheid aan gestructureerde en ongestructureerde gegevens systemen in een structuur die kan worden gebruikt om analyse oplossingen te bouwen.

Azure-gegevens ingenieurs gebruiken verschillende hulpprogramma’s en technieken om belanghebbenden inzicht te geven in de gegevens. Het bouwt en onderhoudt veilige en conforme pijplijnen voor gegevensverwerking. Deze experts bewaren en maken opgeschoonde en verbeterde datasets voor analyse met behulp van verschillende Azure-data services en -talen. Azure-gegevens ingenieurs helpen er ook voor te zorgen dat gegevensstructuren en gegevens archieven goed presteren en betrouwbaar zijn. Ze krijgen ook een reeks zakelijke vereisten en beperkingen. Ze reageren snel op onverwachte problemen en minimaliseren gegevensverlies. Ze ontwerpen en optimaliseren ook data platforms om aan de behoeften van de data pijplijnen te voldoen. Dit examen vereist een goed begrip van gegevensverwerkingstalen zoals SQL of Scala.

Wat je moet weten over MD-101

Het MD-101 examen is een van de twee examens die vereist zijn om de Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate-certificering te behalen. Een carrière in de IT kan op verschillende manieren worden benaderd. Een junior systeembeheerderfunctie of -ondersteuning is vaak een van de eerste stappen. Je kunt met deze training beginnen en het is aan jou waar je verder mee gaat. Microsoft verklaarde dat het bedoeld is om alles te dekken wat een moderne desktopbeheerder zou moeten weten. Je bent klaar om te testen en te certificeren dat je kunt configureren en beveiligen. Na het volgen van deze MD-101 cursus kun je ook apparaten en client-applicaties beheren en bewaken in een enterprise-omgeving.

MD-101: wie moet het doen?

Deze Desktop Administrator-cursus is een Microsoft-training op associate-niveau die is gemaakt voor desktopondersteuningstechnici. Deze MD-101 cursus is nuttig voor zowel nieuwe IT-professionals met minimaal een jaar Windows 10-ervaring als ervaren desktop support specialisten die hun Microsoft-vaardigheden willen valideren. Nieuwe ondersteuningstechnici hebben het in sommige opzichten gemakkelijk. Het is eenvoudiger dan ooit om apparaten en client-apps te beveiligen en te bewaken in een Windows-bedrijfsomgeving.