Zaken Maken
Image default
Bedrijven en samenleving

Heb jij er altijd van gedroomd om te werken in de elektrotechniek of logistiek?

De elektrotechniek en logistiek zijn spannende, uitdagende sectoren om in te werken. Je vindt hier een brede verscheidenheid aan verschillende functies. Maar hoe vind jij nou net die baan waar jij ‘s ochtends vroeg je bed voor uitspringt? Een baan die meer is dan alleen maar werk om je geld mee te verdienen, maar waar je echt voldoening uit haalt? BaanBereik is een uitzendbureau dat jou hierbij helpt. De mensen van BaanBereik hebben de vinger altijd goed op de pols van de nieuwste ontwikkelingen. Vanuit de vestigingen in Zwaag en Heerhugowaard worden mensen aan een nieuwe baan geholpen. Hier vind je werk in Hoorn voor mensen die kennis, flexibiliteit en ontwikkelcapaciteiten als belangrijke eigenschappen hebben. Schroom dan ook niet om contact met BaanBereik op te nemen en te kijken of zij jouw droombaan voor je klaar hebben staan.

Wil jij werken in de elektrotechniek?

BaanBereik is een uitzendbureau waar de intercedenten jou graag aan een baan helpen. Ze willen je daarbij helpen om een baan te vinden die niet alleen mooi staat op je cv, maar waar je ook vol trots en enthousiasme over vertelt aan vrienden en familie . Ze willen ervoor zorgen dat jij straks een baan hebt die je uitdaagt en die helemaal is afgestemd op jouw capaciteiten. Elektrotechniek is daarbij een van de specialisaties van dit bureau. Zie jij het wel zitten om te werken in de installatie- en energietechniek, industriële automatisering, telematica, mechatronica of elektronica? BaanBereik werkt samen met opdrachtgevers die mensen met jouw capaciteiten zoeken. Denk hierbij onder andere aan productiebedrijven, installateurs, ingenieursbureaus en zorginstellingen.

Een vacature die bij jou past

BaanBereik heeft een breed aanbod aan functies binnen de elektrotechniek. Wil jij werken als projectleider, werkvoorbereider of calculator? Of ga je liever aan de slag als technisch tekenaar, software of hardware engineer, projectmanager of bedrijfsleider? Dit zijn vakgebieden waar zeker mooie banen te vinden zijn. Je hebt hierbij de keuze uit functies voor bepaalde tijd, op projectbasis, op uitzendbasis, of in vaste dienst. Het is dan belangrijk om goed te weten wat een bepaalde functie inhoudt en wat daarbij door een specifieke opdrachtgever allemaal van je wordt gevraagd. Dit wordt in een persoonlijk gesprek goed met je doorgenomen, zodat jij weet wat je straks van je nieuwe baan mag verwachten.

Of toch liever werken in de logistiek?

Uitdagend, veelzijdig werk is ook in de logistiek volop te vinden. Als uitzendbureau voor Hoorn helpt BaanBereik je jouw droombaan te vinden. Er zijn zeer diverse functies in de logistiek te vinden, waarbij je veel verantwoordelijkheid hebt. Zo is het bijvoorbeeld aan jou om te zorgen voor het coördineren en organiseren van de opdrachten bij het bedrijf waar je werkt. Jij moet er hierbij ook voor zorgen dat levering, opslag en verzending van goederen helemaal op rolletjes gaan. Heb jij liever een functie waarbij jij ervoor verantwoordelijk bent dat alles in het magazijn altijd tiptop in orde is? Zoals je begrijpt is het daarbij wel belangrijk dat je goede coördinatie-skills hebt en dat je weet hoe je gestructureerd moet werken.

Welke functie is jou op het lijf geschreven?

Als jij overweegt om in de elektrotechniek of logistiek te gaan werken, dan is het goed om jezelf eens te oriënteren op dit gebied. Wat voor functie spreekt jou het meeste aan? Waar denk jij dat je echt het verschil kan maken? Schroom daarbij ook niet om contact op te nemen met specialisten op dit gebied, die jou gaan vertellen welke competenties je allemaal in huis moet hebben om een baan succesvol in te vullen. Zoek jij een baan die jou helemaal ligt en waar je jezelf graag voor inzet? De intercedenten van BaanBereik helpen jou om deze baan binnen te hengelen!