Zaken Maken
Image default
Bedrijven en samenleving

Winkelstelling kopen

Houd je van helder design en duurzame esthetiek? Dan is het Ceres wandsysteem de juiste keuze. Ze presenteert haar producten prachtig op een eigentijdse en klassieke manier. Precieze details, zoals in hoogte verstelbare rookglazen planken en universeel toepasbare draagriemen, zorgen voor onopvallende elegantie. Een hoogwaardig gecoat oppervlak met een fijne structuur straalt een waardevolle sfeer uit Wie herinnert zich niet graag de goede tijden van de productie? Liefdevolle details in industriële gebouwen, bruggen of treinstations kenmerken dit tijdperk van industrialisatie. Dit tijdloos mooie design vind je terug in onze Brooklyn meubelserie. Met het optionele “roestige” extra oppervlak zijn sommige winkelaccessoires uniek.

Onze unieke winkelinrichtingssystemen worden in eigen huis ontworpen en geproduceerd. Wanneer u artikelen in onze winkel koopt, kunt u kiezen uit aantrekkelijke assortimenten zoals Addison, Bergen, Glasgow of Brooklyn. De serie Glasglow, met zijn elegante roestige uiterlijk, biedt een chique industriële noot die een moderne retro-look heeft en een onmiskenbare sfeer creëert. De Addison-serie is eenvoudig maar elegant. Het oogt zeer klassiek en straalt een tijdloze elegantie uit. Wanneer je dit accessoire in de winkel koopt, vallen je producten gegarandeerd op. Het industriële aspect is vooral populair omdat het speelt met de conventie, maar het ziet er toch serieus uit. De serie Bergen biedt een goed alternatief voor de serie Glasgow. Als u accessoires uit uw winkel bij ons koopt, kunnen wij uiteraard ook aanpassingen en aanpassingen aan de losse onderdelen doen.

Omdat we in onze eigen fabriek produceren, kunt u vertrouwen op Made in Germany-kwaliteit wanneer u accessoires in uw winkel koopt. Wij bieden u echter een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Voor vragen of wijzigingen kunt u contact opnemen met de experts. Misschien wilt u na een paar jaar uw accessoirewinkel uitbreiden en losse onderdelen kopen? Als je accessoires uit je winkel koopt, is dit ook geen probleem.

Geef nieuwe accenten met dit moderne en tijdloze wandsysteem. Een doorlopend gatenpatroon zorgt voor een flexibele belasting met alle gebruikelijke steunen. Dankzij een modulaire opbouw kunnen bijna alle producten met verschillende schachtmaten perfect gepositioneerd worden. Maak het plankensysteem compleet met ladeblokken of laden en definieer meer details. Definieer gedurfde details in uw winkel en geef deze een vleugje modern industrieel design. Een mix van metaal en hout zorgt voor onverwachte contrasten. Als je het wandsysteem combineert met de juiste meubels in het midden van de ruimte, ontstaat het individuele meubel in de winkel in een nieuw en ongebruikt design.