Zaken Maken
Image default
E-commerce

Een CMS website offerte

Een CMS website offerte

Het is verstandig om een CMS website offerte aanvragen. Je kunt dan meerdere bedrijven benaderen en uiteindelijk zelf kiezen welke jij het beste vind. Naast de prijs is het ook belangrijk dat je naar de ervaring van een bedrijf kijkt. Zo kun je bijvoorbeeld een paar tientjes meer kwijt zijn bij een wat groter bedrijf, maar vaak profiteer je dan ook van meer kennis. Zo kunnen zij vaak de website optimaliseren voor de zoekmachine. Op zowel de lange als de korte termijn haal je er zo meer uit. Dit omdat je ook gevonden wordt, want dit is uiteindelijk het doel. 

Echter wil het oog ook wat, maar staar je hier niet op blind. Vandaag de dag is de snelheid van een website vele malen belangrijker om hoog in Google te komen. Het is dus een kwestie van de juiste verhoudingen tussen de tekst en afbeeldingen. Gebruik ook niet teveel video’s want dit vertraagd de website laadtijd. Daarnaast is het aan te raden de afbeeldingen extern te laden. Dit kun je doen via een CDN voor een paar tientjes per jaar hooguit. Uiteindelijk ga je hier wel de vruchten van plukken.

Waarom kiezen voor een CMS systeem

Een CMS website of webshop is wereldwijd erg populair onder de ondernemers. Hiermee kun je namelijk zelf aanpassingen doen aan de website of webshop, zonder dat je hier technische kennis voor nodig hebt. Daarnaast is een CMS systeem zoals WordPress of Joomla ook nog eens erg veilig. Wereldwijd is er een grote community en daarom zijn er ook veel gratis updates die de beveiliging net even wat sterker maken. Als je ergens niet uitkomt dan zijn er ook veel forums waar je gratis hulp kunt vragen. Je hoeft dus niet voor ieder wissewasje naar de webdesigner. Onderaan de streep bespaar je zo honderde euros per jaar.

Affiliate webshop laten maken

Een andere trend vandaag de dag is een Affiliate webshop laten maken. Je kunt vanuit huis dan beginnen met het verkopen van producten of diensten van kleine tot grote bedrijven. Hiervoor krijg je een bepaalde commissie die wel op kan lopen tot 50% van de aanschafwaarde. Natuurlijk is dit percentage bij de onbekende bedrijven groter als bij de bekende. De grotere bedrijven hebben een vaste klantenkring en ze hebben de naam. Ze willen dus wel iets weggeven, maar niet teveel. Een klein bedrijf wil zoveel mogelijk mensen in korte tijd bereiken. Daarom geven zij een hogere vergoeding. Dit motiveert de affiliates immers ook meer om net een stapje extra te zetten.