Zaken Maken
Image default
Boekhouding

Bitcoins, zo gek nog niet!

Wie er nog niet aan is begonnen, begint er meestal niet meer aan. Toch is dat jammer, want bitcoins hebben nog steeds een veelbelovende potentie. Wil je nieuwe manieren van geld verdienen en beleggen ontdekken, dan is het slim om na te gaan of bitcoins toch niet handig zijn. Het zo zomaar kunnen zijn dat je na dit artikel er toch anders tegenaan gaat kijken…

Geen overheid en bankbemoeienis

De arm van de overheid en die van de bank lijkt steeds groter te worden. Als de digitale euro ingevoerd wordt, zijn er allerlei scenario’s denkbaar die de autonomie van burgers gigantisch verkleind. Natuurlijk wil het niet zeggen dat dit gebeurt. Wat dat betreft is Nederland wel een lekker eigenwijs landje. Maar, het zijn wel onzekere tijden. De euro wordt ook minder waard en dat is een groot risico.

Biticodes

Wil je beginnen met bitcoins dan heb je een goed platform nodig. Ook moet je op de hoogte zijn van alle trading platforms, om het juiste platform voor jou te kiezen. Het kan bijvoorbeeld interessant zijn om de mogelijkheden van een platform als Biticodes te onderzoeken. Wist je trouwens dat Biticodes door veel mensen wordt ervaren als zeer gebruiksvriendelijk? Met biticodes wordt trading dus relatief makkelijk.

Goud en kunst minder gunstig dan bitcoins

Goud en kunst worden ook als alternatieve investering benoemd tegen het minder waard worden van de euro. Maar, een digitale munt zoals dus de bitcoin is veel makkelijker verhandelbaar. Je kunt nu eenmaal moeilijk dingen betalen met een Mona Lisa. Hoe deel je dat op in stukjes…

Het voordeel van een bitcoin is ook dat er uiteindelijk niet meer van zijn dan circa 21 miljoen euro. Dit maakt de munt dus een stuk krachtiger. Je kunt er nooit zoveel bij krijgen, als nu met de euro het geval is. En we weten allemaal: hoe meer euro’s er op de markt zijn, hoe minder de euro waard wordt.

https://coinspot.nl/en/bit-profit/