Zaken Maken
Image default
Boekhouding

Slimmer gebruik maken van je Bitcoin

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen Bitcoin. Een cryptovaluta en ook nog eens een betaalmiddel die zonder bank of centrale beheerder werkt. Wist je dat Bitcoin ook wel mother of all coins genoemd worden? Het kopen en verkopen gaat via de zogenaamde peer-to-peer technologie. Hierdoor kan Bitcoin dus werken zonder het tussenkomen van een bank of een centrale beheerder oftewel derden. Wist je dat je op veel plekken Bitcoin kunt kopen? Heb je er zelf geen verstand van, maar wil je wel graag Bitcoin kopen? Dan is de Bitindex prime misschien iets voor jou.

 

Wat is het? De Bitindex prime is een handelsrobot voor de cryptovaluta’s. Deze robot ondersteunt mensen om in Bitcoin te handelen en dat allemaal op basis van meerdere wiskundige algoritmes. Naast Bitcoin kan de robot ook helpen handelen in de euro of de Turks lira, maar ook in de Amerikaanse dollar of de Zweedse kroon. Alle betalingen worden dan ook uitgevoerd na een heel gedetailleerde analyse van de markt. De eis van de robot is dat er minstens 85% winst te halen is. Denk je nu; wat ingewikkeld? Nee hoor, de robot is er ook voor jou. Deze robot is namelijk geschikt voor beginners en professionals. De robot is heel eenvoudig te gebruiken door de interface.

 

Kenmerken

De robot heeft een aantal kenmerken. Zo is de Bitindex prime zeer gebruiksvriendelijk. Ook kunnen er meerdere transacties tegelijk worden gedaan. Dit komt omdat de robot slim is. Door meerdere transacties tegelijk te doen heb je kans op meer winst. Bovendien handelt de robot zonder enige emotie. Dat is nogal handig, want waar mensen toch twijfelen twijfelt deze robot totaal niet. Alle handel van de robot vindt plaats op basis van algoritmische berekeningen en analyses. De robot doet dus niet zomaar iets. Een ander voordeel is dat er geen kosten zijn voor de registratie en het gebruik ervan. Let op, want er is wel een storting van minstens €250 euro nodig. Het laatste voordeel is de hoge kans op winst. Dit komt dankzij de algoritmen en de intelligentie van de robot. Er kan minstens 85% winst worden beloofd. Let wel op dat de winst nooit gegarandeerd is, want crypto komt altijd met risico’s.

https://bankr.nl/bitindex-prime/