Zaken Maken
Image default
Boekhouding

Kassa software is belangrijk voor iedere ondernemer

Iedere ondernemer heeft een goede kassa software nodig. De kassa software is dan ook overal. In een pretpark, in een café, in het theater of in het restaurant. Een kassa software zorgt ervoor dat je probleemloos betaling kan ontvangen en kan je bovendien ieder gewenst moment aanpassen. Je kan in de zomer bijvoorbeeld buiten een extra kassa maken. Hier kan je dan bij een goede kassa software op aanpassen. Je maakt dan moeiteloos een extra licentie aan en koppelt die makkelijk aan het systeem. Kortom: flexibele kassa software is belangrijk voor iedere ondernemer.

 

Maandelijks

Heb je een kassa software? Dan betaal je vaak maandelijks de kosten voor de een of meerdere licenties die je hebt. In die kosten zitten vaak ook nog eens het softwareonderhoud en de updates gratis inbegrepen. Zo heb je hier zelf geen omkijken naar en hoef je niet op het moment van onderhoud te betalen. Ook zitten in de maandelijks kosten de verbindingen inbegrepen. Je kunt bij een software namelijk vaak werken zonder wifi. Als je maandelijks betaalt kun je vaak ook nog kiezen met welk besturingssysteem je wil werken, want er zijn meerdere opties. Het is maar net welke optie bij jou past.

 

Gebruik

Het gebruik van een flexibele software is gemakkelijk. Medewerkers kunnen zonder training hiermee uit de voeten. Dingen zijn logisch ingedeeld in de software zoals bijvoorbeeld categorieknoppen of de plattegrond van het restaurant. Je kan makkelijk switchen tussen de verschillende knoppen en je kan ze zelf aanpassen. Zo is de software helemaal afgestemd op jouw zaak.

 

Overzicht

Een optie die je nog extra kan kiezen in de software is het overzicht. Je kan met dit overzicht per dag, per week en per maand zien wat je statistieken zijn. Er worden hier automatisch diagrammen van gemaakt zodat jij makkelijk je omzet kan aflezen en in een oogopslag kan zien wat je het meest verkocht hebt.

https://www.twelve.eu/kassa-software/